Aanbieding Suzuki Swift

Tijd voor nieuwe acties! Daarom introduceert autobedrijf Schuurhuis een unieke voordeelactie op een nieuwe Suzuki Swift uit voorraad. Dankzij een korting van maar liefst € 1.500,- is de Swift bereikbaarder dan ooit!

Vlijmscherpe rijklaarprijzen
De Suzuki Swift in Select-uitvoering leveren wij dankzij de royale korting voor € 17.250,- rijklaar. Met metallic lak is de prijs € 17.799,-. Met deze vlijmscherpe prijzen is de Suzuki Swift bij autobedrijf Korterink het meest aantrekkelijke aanbod in zijn klasse. Dankzij sprankelende rijeigenschappen, een complete standaarduitrusting, hightech-aandrijflijn met Smart Hybrid technologie en de legendarische betrouwbaarheid is de Suzuki Swift de beste keuze voor een aantrekkelijk lage prijs!

De Swift Select met Smart Hybrid technologie
In tegenstelling tot veel van zijn concurrenten, heeft de Suzuki Swift een volwaardige aandrijflijn met vier cilindermotor en Smart Hybrid technologie. De motor (met 90 pk vermogen) kenmerkt zich door een zeer rustige en verfijnde loop en een extreem laag brandstofverbruik van gemiddeld 1 op 24,4. De elektrische ondersteuning gecombineerd met het lage gewicht maken deze unieke waarde mogelijk. Daarnaast levert de Suzuki Swift goede prestaties; een topsnelheid van 180 km/u is mogelijk. De acceleratie vanuit stilstand naar 100 km/u bedraagt 11,9 seconden.

De Suzuki Swift Select is zeer compleet
Alle voorraadmodellen van autobedrijf Schuurhuis zijn uitgevoerd als Select. Dat betekent dat zaken als LED-dagrijverlichting, 16 inch lichtmetalen velgen, stoelverwarming, airconditioning, een groot touchscreen met audio, een mooi aangekleed interieur en een serie met veiligheidssystemen standaard zijn. Al met al een zeer royaal pakket aan standaard voorzieningen. Zeker met de scherpe prijs in het achterhoofd.

Aantrekkelijke optiepakketten
Om de auto helemaal compleet te maken, zijn verschillende optiepakketten leverbaar die de Swift Select van uw keuze helemaal afmaakt. Er is een GT-pakket met diverse sportieve elementen voor € 995,-, een interieurpakket met kunstlederen bekleding en mattenset voor € 595,- en cruise control met origineel stuurwiel voor € 779,-. Informeer er naar bij ons in de showroom in Ommen!

 

Top